На Шуварі за 9 місяців реалізовано майже 5 тис. т полуниці

31_main

За січень-вересень 2020 року на оптовому ринку сільськогосподарської продукції «Шувар» вже реалізовано 203 тис. т плодоовочевої продукції. У порівнянні з показниками 2019 р в цьому році зросла реалізація ягід, зокрема вишні, лохини, черешні та полуниці.

Про це повідомив директор ОРСП «Шувар» Іван Федишин під час Fruit & Berry Zoom в рамках ініціативи «VTrade Фрукти і Ягоди», організованої Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) і асоціацією «Ягідництво України», інформує AgroPortal.

«З січня по вересень 2020 року було реалізовано 100 т смородини, 120 т ожини, 167 т малини, 500 т лохини, 700 вишні, 2,9 тис. Т черешні і 4,8 тис. Т полуниці», - зазначив Іван Федишин .

За його словами, функція оптових ринків - забезпечити продовольчу безпеку регіонів, тому на ОРСП «Шувар» вживали всіх заходів, щоб під час карантинного режиму ринок не закривали, оскільки всі невеликі магазини і роздрібні ринки залежать від оптових. Також він зазначив, що «Шувар» є джерелом збуту для реалізації продукції для 80% дрібних сільгосппідприємств регіону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: