5 причин, чому молоді варто прийти на вибори 25 жовтня

коз6

Причина №5 – Скасування призову і професійна армія.

Прийди на вибори 25 жовтня для скасування призову та переходу на професійну армію за стандартами НАТО!

Будь лікарем, програмістом, юристом, вчителем чи будівельником і почувайся в безпеці! Професійна боєздатна армія, яка щодня тренуватиметься, а не фарбуватиме паркани, захистить Тебе і Твою країну!

Воєнні експерти зазначають, що мотивовані та зацікавлені у військовій кар’єрі професіонали будуть значно боєздатнішими вояками, аніж притягнуті військкоматом до служби юнаки. Сьогодні Ти можеш на своєму робочому місці принести більшу користь обороноздатності країни.

Президентська партія «Слуга Народу» ініціює запровадження професійної армії, добре розуміючи, що в ХХІ столітті війни виграють якістю та професійністю, а не кількістю.

Олександр Тіщенко, який очолює військовий комісаріат Львівської області і йде до Львівської обласної ради за списком президентської партії «Слуга Народу» по виборчому округу №2 (Броди, Буськ, Золочів), підтримує повну відмову від призову. Тіщенко пропонує «запровадження по всій області практики надання разової допомоги ветеранам АТО/ООС по 100 тисяч гривень для розв'язання соціально-побутових питань та надання разової виплати у розмірі 25 тисяч гривень кожному громадянину, що підписує контракт із ЗСУ на три роки чи більше».

Це, за словами офіцера, «буде перший крок, який мотивуватиме збільшення числа контрактників та суттєве зменшення кількості призовників вже цього року. А наступного року – фінансову основу для професійної армії буде збільшено в декілька разів», –  наголошує Тіщенко.

Нацгвардієць Сергій Шуляк, який балотується до Львівської міської ради за списком «Слуги Народу» та очолює військову частину Національної гвардії України.

Він наголошує, що «планує зробити пріоритетним питання розвитку професійної армії із залученням високо мотивованих ветеранів АТО/ООС і військ територіальної оборони».

* Політична реклама

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: