Колишній заступник гендиректора «Енергоатом-Трейдинг» претендує на посаду заступника міністра енергетики України

Кабмин

Колишній перший заступник генерального директора ВП «Енергоатом-Трейдинг» Роман Сутченко претендує на посаду заступника міністра енергетики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

«

Відповідно до декларації в реєстрі Національного агентства з протидії корупції (НАПКА), Сутченко є власником 40% акцій в ТОВ «Власний склад», пише «Fixygen»

За інформацією реєстру Ring.org, оновленої 21 жовтня, статутний капітал товариства, що займається наданням в оренду і експлуатацією власної або орендованої нерухомості, становить 300 тис. Грн.

За декларацією доходи Сутченко за основним місцем роботи в «Енергоатом-трейдинг» в 2019 році склали 1,09 млн грн, його дружини Оксани Нерсесова в ТОВ «Дтек» - 2,9 млн грн. Претендент, зокрема, задекларував 68,79 тис грн на рахунку в «Ощадбанку» і $ 3,5 тис грн - в ПУМБ, його дружина - 19,8 тис грн вкладень в ПУМБ і $ 132 тис. Готівкою.

Крім цього, Сутченко володіє квартирою в Києві площею 107,6 кв. м і п'ятою частиною квартири в Донецькій області площею 79 кв. м. Згідно з даними декларації, дружина володіє двома квартирами в Донецькій області площею по 37,7 кв. м. Сутченко також задекларував автомобілі Mitsubishi Pajero Wagon 2013 р.в. і Hyundai I10 2008 р.в.

Перед тим як зайняти посаду першого заступника гендиректора «Енергоатом-Трейдинга», декларант працював начальником відділу фінансово-економічного і нормативного супроводу «Енергоатому».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: