«Такі люди повинні бути при владі», – Маркевич підтримав Побурка на виборах

122152356_285651525841985_6636717345603902557_n

Останні кілька днів перед виборами найважчі. Адже саме тепер львів’янам варто проаналізувати величезну кількість інформації щодо кандидатів та їхніх програм. І не помилитися.

Понад сотня кандидатів у депутати змагаються за підтримку мешканців Личаківського району, одного із найпривабливіших щодо туризму, де велика кількість різноманітних пам'ятників та пам'ятних локацій. Є важливе для міста місце – ландшафтний парк «Знесіння». Личаківський район – це ще і Винники, Кривчиці, Лисиничі. Та, попри багатство природи і архітектури, головна цінність Личаківського району – люди. Відтак заради їхнього комфорту і варто творити зміни. У цьому переконує кандидат у депутати від партії «Варта», третій номер у бюлетені Личаківського району від цієї політсили Роман Побурко, підтримку якому висловив почесний громадянин міста Винники, легендарний український футболіст і тренер Мирон Маркевич.

«По-перше, я дуже давно знаю всю їхню сім’ю. Знаю, як дуже порядних людей. Мені його батько сильно допоміг, коли я цього потребував. Його (Романа Побурка – ред.) я знаю як молодого, енергійного, порядного хлопця. Такі люди повинні бути при владі», – каже Мирон Маркевич.

За його словами, важливим є і те, що Роман Побурко хоче ініціювати зміни у спортивній сфері. Зокрема щодо спортивних та дитячих майданчиків у районі.

«Дійсно, треба говорити про спорт, бо він у занепаді, а у Львові особливо. Дай Боже, щоби йому вдалося зрушити з мертвої точки. Тому що, на жаль, не тільки футбол у занепаді, а й інші види спорту», – зазначає Маркевич.

Мирон Маркевич розповідає, що особисто спілкувався з Романом Побурко і побажав йому успіху.

«Я йому побажав успіху. Якщо так станеться, що він буде депутатом, я думаю, від того тільки всі виграють», – додає легендарний футболіст і тренер.

Роману Побурко, 21 рік. У нього вища економічна освіта. Хлопець – молодий підприємець, волонтер та громадський діяч. Засновник футбольного клубу «Незламні», гравці якого – діти загиблих учасників російсько-української війни. Роман – ініціатор толок та освітньо-пізнавальних тренінгів.

Девіз Романа Побурка: «Йду до Львівської міської ради, бо маю намір змінювати наше місто і Личаківський район на краще».

* Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: