Скільки буде коштувати всенародне опитування Зеленського

соцопит
Фото ілюстративне

Депутат Верховної Ради від «Слуги народу», політтехнолог Микита Потураєв оцінює проведення ініційованого Президентом Володимиром Зеленським всеукраїнського опитування в день місцевих виборів в суму не більше ніж 3 млн грн.

Про це він сказав в інтерв’ю виданню «Лівий берег».

«Цифра не така велика. Подібне опитування по всій країні коштує десь під 3 млн грн. Опитування, яке проводитиметься волонтерськими силами, точно не буде дорожчим. Але важливіше поговорити про подальшу верифікацію зібраних даних», – зазначив він.

Причиною для проведення загальнонаціонального опитування Потураєв назвав бажання Зеленського отримати відповіді від максимальної кількості людей.

«Це-сильний аргумент. І неважливо, що у тебе в парламенті. Є у тебе там більшість чи ні, є у тебе там коаліція чи немає коаліції. Навіть якщо буде нова більшість, коаліція або перевибори, відповіді на ці запитання залишаться. Це важливо. І хто вам сказав, що потрібно обмежуватися тільки цим парламентом? Важливо почати нормальну дискусію з усіх цих питань», — вважає він.

Нагадаємо, що у вівторок, 13 жовтня, президент України Володимир Зеленський анонсував всенародне опитування . Попередньо відомо, що українцям поставлять п’ять питань.

Як це пояснюють політологи, можна прочитати у матеріалі ІА Дивись.info тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: