У Львові відбувся молебень та хода «За чесні вибори» (фоторепортаж)

IMG_1814

Сотні львів’ян учора прийшли на площу Святого Юра, щоби помолитися за чесні вибори.

Організовувала захід партія «Громадянська позиція» спільно з громадою міста. Після молебню учасники акції вирушили пішою ходою до пам’ятника Тарасові Шевченку. Тут львів’янам представили команду «Громадянської позиції», яка йде на вибори 25 жовтня.

Учасники заходу переконані – потреба і вимога чесних виборів як ніколи на часі.

«Олігархи, як всеукраїнські, так і наші місцеві, не повинні мати можливості купувати голоси як до, так і під час виборчих кампаній. Чесні вибори – це одна із базових засад, від втілення яких залежить розвиток і процвітання українського народу і кожного українця, зокрема. Ми проходимо нашу виборчу кампанію чесно, чесно пройдемо і процес голосування і до цього закликаємо всіх учасників, зокрема кожного окремо виборця», - наголосив голова Координайційної ради партії «Громадянська позиція» Володимир Гірняк.

Акція «За чесні вибори» об’єднала громаду навколо захисту своїх голосів.

«Прийшли небайдужі люди, які цікавляться політичними процесами і бачать загрози непрозорості процесу 25 числа. До речі, коли наші політичні опоненти побачили, що у нас є сильна чесна і професійна команда, нас почали «бити» брехливими  рейтингами, різноманітними маніпуляціями. Але я переконаний, що виборців обдурити не вдасться, і 25 жовтня вони зроблять правильний вибір», - зазначив Володимир Гірняк.

Презентуючи команду «Громадянської позиції», яка йде на місцеві вибори у ради різних рівнів, він наголосив на їх професійності та незаплямованій репутації.

«Вчителі, юристи, медики, волонтери учасники АТО та соціальні працівники – це все про команду «Громадянської позиції». Люди професійні, люди, які не заплямовані  скандалами, корупційними оборудками і хабарами. Готові вже завтра приступати до своїх обов’язків у радах і виконувати їх фахово та ефективно», – резюмував Володимир Гірняк.

* Вибори-2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: