На Львівщині перед відкриттям виборчої дільниці відстронили члена ДВК

122721945_3650878301600664_6248312936054338303_o

Ще до відкриття виборчих дільниць у с. Ожидів Буського району члени ДВК одноголосно проголосували за відсторонення члена ДВК від участі в роботі комісії.

Про це повідомляє Буськ онлайн.

Підставою для прийняття такого рішення, на думку учасників голосування, стала інформація, що пані Юлія (член ДВК) вчора відвідала похорон батька свого чоловіка, який помер із позитивним тестом на «коронавірус», а також те, що начебто він проживав разом із нею, а після, перебуваючи на стаціонарному лікуванні, відвідувала його у медичному закладі і як наслідок є контактною особою.

Як запевняють представники ДВК таке рішення ними прийнято, щоб насамперед захистити себе, свої родини, а також тих, хто прийде на виборчу дільницю.

Пані Юля прокоментувала цю ситуацію: «померлий був приписаний разом із нею у с. Ожидів, але фактично останніх декілька років проживав у с. Боложинів і останній раз вона контактувала з ним 29 вересня 2020року. На похороні й дійсно була, але труна була опечатана і такою її привезли із медичного закладу, всі присутні дотримувалися заходів безпеки.

Проте усі засідання ДВК до цього п. Юлія відвідувала і якщо, тож аналогічно, можливо усі члени комісії теж стали контактними особами.

При спілкуванні із п. Юлією візуально жодних симптомів не було помічено і як запевнила вона – «на здоров’я не скаржиться».

Окрім того, сьогодні на цю ж виборчу дільницю прийдуть віддати свій голос усі ті, хто був разом із пані Юлією на похороні, і вони теж не вважають себе «контактними».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: