У день виборів на Львівщині працює близько 9 тисяч правоохоронців

вибори7
Фото ілюстративне, з архіву

Сьогодні, 25 жовтня, станом на дев’яту годину ранку, усі виборчі дільниці у Львові та в області працюють у штатному режимі - на кожній дільниці поліцейські забезпечують публічний порядок та дотримання законності.

Про це повідомили у пресслужбі поліції області.

«До забезпечення публічного порядку, а також оперативного реагування на порушення законодавства, загалом залучені близько дев’яти тисяч правоохоронців», - йдеться у повідомленні.

Публічний порядок, спільно з співробітниками служб та підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області, забезпечують патрульні поліцейські, співробітники Управління поліції охорони Львівщини, військовослужбовці Національної гвардії України, офіцери та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також військовослужбовці Державної прикордонної служби України.

У посиленому режимі працює ситуаційний центр, працівники якого забезпечують моніторинг та управління нарядами поліції на місцях, створені додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на повідомлення про скоєння правопорушень та порушень виборчого законодавства, а також додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів.

Поліцейські закликають громадян дотримуватись публічного порядку та карантинних обмежень, не порушувати виборче законодавство.

У випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення – звертайтесь до правоохоронців або повідомляйте про це на оперативну лінію 102. Поліцейські реагують на такі повідомлення негайно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: