У львівській лікарні виписали онкохворого, який згодом помер від коронавірусу

2020-10-28_123846

У Львові важкохворого онкологією 25-річного юнака виставили з лікарні через карантин і підготовку лікарні до прийому хворих на COVID-19.

У Львові важкохворого онкологією 25-річного чоловіка виставили з лікарні через карантин і підготовку лікарні до прийому хворих на COVID-19.

Про це повідомляє у Facebook Марта Оліярник.

«Олег Кулиняк хворів на онкологію. Нещодавно у нього стався крововилив і він перебував на лікуванні у 5-ій міській лікарні Львова. Під час проходження лікування Олег підхопив коронавірус. Зі слів дружини, заразився він від іншого пацієнта, який перебував у лікарні. Оскільки відділення в якому лежав Олег закрили на карантин - чоловіка відправили додому», – пише Марта Оліярник.

«Ми в паніці шукали куди його можна покласти і оскільки ми прописані в Оброшино його прийняли Пустомити. Там зробили ПЛР тест і мали його перенаправити в ковідну лікарню. Але не встигли. Бо поки ми самостійно шукали куди покласти чоловіка втратили орінторно 4-5 днів. До лікарів і до Пустомитівської лікарні ми не маємо жодних притезній. Оскільки йому виділили реанімаційну палату коли взнали, що ми з таким діагногом дома» - розповіла дружина хворого.

За декілька днів Олег Кулиняк помер.

«Ця історія потребує розголосу і негайного розслідування. Наразі з усього, що вдалося дізнатися мені - це те, що 5 міська клінічна лікарня працює у звичному режимі і продовжує приймати пацієнтів. Що відбулося тиждень тому?, чому по домах відправили хворих і що з ними зараз? - повна тиша», - пише Ксенія Клим в себе на сторінці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: