Уряд Італії виділить 5 мільярдів євро для подолання наслідків коронакризи

5e7e92ec7534e

Уряд Італії затвердив пакет допомоги бізнесу в 5 мільярдів євро.

Про це повідомляє прем'єр міністр Джузеппе Конте, інформує 5 канал.

Гроші підуть тим підприємствам, в яких налічуються борги і вони не можуть платити працівникам зарплати.

«Ми затвердили пакет допомоги, загальною сумою понад 5 мільярдів євро для бізнесу. Це стане важливою допомогою і користю для економіки та працівників, на яких вплинули нові антикоронавірусні обмеження», – зазначив прем'єр Джузеппе Конте.

Такому рішенню передували протести по всій країні, через запровадження нових антикоронавірусних обмежень, які почали діяти від понеділка. Це закриття спортзалів, басейнів та кінотеатрів. А також робота ресторанів і барів лише до 18:00.

Італійці із такими обмеженнями не погодилися. На знак протесту вони збиралися на вулицях, кидали каміння, виходили на марші та били на акціях посуд.

«Чому закривають спортивні зали? Чому ресторани працюють лише до 18:00? Скажіть нам. Чому ви закриваєте все, але не покращуєте медичну систему, не наймаєте нових медичних працівників. Ми чекаємо, що ви нарешті щось зробите, але от тільки коли станеться – питання відкрите», – каже один з учасників протесту Даніель Гіаніні.

Не лякає їх і те, що в Італії знову рекордні показники коронавірусних захворювань.

Зазначимо, що станом на 28 жовтня у світі підтверджено 43957634 випадки зараження коронавірусом COVID-19. За добу виявили 452956 нових випадків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: