«Магніти України»: уряд оновив склад оргкомітету проєкту

ткаченко12
Фото ілюстративне

Кабмін схвалив проєкт постанови щодо зміни організаційного комітету проєкту «Магніти України» — ініціативи, створеної задля пошуку цікавих туристичних локацій у країні задля залучення іноземних інвесторів та майбутнього розвитку.

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства культури та інформаційної політики України в середу, 28 жовтня.

Зазначається, що очільника відомства Олександра Ткаченка призначено співголовою оргкомітету. Також співголовами стануть перший заступник або заступник керівника Офісу Президента України (за згодою) та заступник міністра розвитку громад та територій.

До складу оргкомітету увійдуть представники Міністерства інфраструктури, Міністерства фінансів, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства освіти, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства закордонних справ, Міністерства енергетики, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, а також заступник державного секретаря КМУ, народні депутати та представники низки інших органів влади.

Нагадуємо, цьогоріч в Україні започатковано проєкт «Магніти України» з пошуку успішних проєктів-символів, які зможуть залучити інвесторів і стати центрами інновацій.

У кожній області буде визначено три-п’ять найбільш привабливих з погляду туризму об’єктів історико-культурного та природного значення.

Власне, в межах такої ініціативи у Чорнобилі затверджено перший веломаршрут, який проходитиме територією зони відчуження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: