На Львівщині поліція викрила групу торговців наркотиками

dvb_lviv-narkotiki_1_30.10.2020
Фото: Національної поліції України

На Львівщині поліція викрила групу осіб, які налагодили схему придбання, зберігання та збуту наркотиків. Група розповсюджувала заборонений товар серед мешканців Стрийщини. Організатор групи наразі вже затриманий.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки.

Організаторами наркоугроповання виявилися 36-річний чоловік та 32-річна жінка. Спільники розповсюджували марихуану та амфетамін на території Стрийського району. До злочинної діяльності залучили ще двох чоловіків, які виконували роль наркокур’єрів.

Крім цього, встановлено, що змовники збували заборонений товар  ще й військовослужбовцям однієї з частин Збройних Сил України та  колишнім поліцейським.

Клієнти могли придбати  наркотики за попередньою домовленістю з рук в руки та за місцем проживання наркоділків.  Гроші за товар торгівці наркотиками приймали готівкою або переказом на банківські картки.

Під час обшуку злочинного угрупування було виявлено та вилучено марихуану та амфетамін, електроні ваги, зброю та набої до неї, комп’ютерну техніку, банківські картки та гроші.

Наразі одного з організаторів злочинної групи затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому та трьом його спільникам слідчі поліції Львівщини вже вручили підозри за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

За оборудки з наркотичними засобами та психотропними речовинами змовникам  загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до 12 років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: