МОЗ пропонує запровадити час для пенсіонерів

пенсіонери
Фото ілюстративне

У Міністерстві охорони здоров'я пропонують впровадити час для пенсіонерів, задля уникнення ризику інфікування коронавріусною хворобою літніх людей, які перебувають у зоні ризику.

У межах посилення карантину в Україні, в Міністерстві охорони здоров'я пропонують впровадити час для пенсіонерів, задля уникнення ризику інфікування коронавріусною хворобою літніх людей, які перебувають у зоні ризику.

Про це заявив очільник відомства Максим Степанов на засіданні уряду в середу, 11 листопада.

За його словами, йдеться про проміжок з 10.00 до 12.00 години на об’єктах торгівлі, в органах влади тощо.

Степанов кажу, що постанова про новий карантин рекомендує виділити окремий час для пріоритетного обслуговування літніх українців і осіб з інвалідністю. Зокрема, пропонується встановити такий час в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в організаціях та установах сфери обслуговування.

«Оскільки найбільша група осіб, яка хворіє і має тяжкий перебіг хвороби, потрапляє в вікову групу 60+», – додав Степанов.

Нагадаємо, в середу, 11 листопада, уряд ухвалив рішення щодо впровадження «карантину вихідного дня», який вступає в дію з 14 листопада. Про те, що це означає, читайте в матеріалі ІА Дивись.info за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: