На Львівщині побудують завод за 45 млн євро

Инфографика Розвадів_
Ковельська промислова-будівельна група: інфографіка

Завод з виробництва газобетонних блоків площею 15 га планують побудувати протягом двох років. Також на підприємстві створять 300 робочих місць.

Як повідомила пресслужба групи «Ковальська».

Промислово-будівельна група «Ковальська» планує побудувати у селі Розвадів Миколаївського району завод із виробництва газобетонних блоків вартістю близько 45 млн євро (1,48 млрд грн). Це буде вже другий виробничий об’єкт київської компанії на Львівщині, зведений «з нуля». Наразі в Розвадові триває будівництво заводу з виробництва сухих будівельних сумішей.

«Після реалізації першої черги планова потужність підприємства перевищуватиме 500 тис. 1м3 продукції на рік. Після завершення другої виробництво зросте вдвічі та сягне 1 млн м3 продукції на рік», – розповів генеральний директор групи «Ковальська» Сергій Пилипенко.

Завод у Розвадові області увійде до складу виробничого комплексу, де вже є кар’єр із видобутку піску та потужності для випалювання вапна. На новому підприємстві мають створити 300 робочих місць та оснастити його автоматизованим європейським обладнанням. Виготовлені газобетонні блоки постачатимуть як на внутрішній ринок, так й експортуватимуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: