В Україні святкують «Тиждень переможців» – дітей, які побороли рак (відео)

Таблеточки
Тиждень переможців 2020

Дитячий рак можна вилікувати: в Україні проходить «Тиждень переможців» – дітей, які перемогли онкологію. Від сьогодні по неділю на сторінках фонду «Таблеточки» всі охочі можуть подивитися  історії дітей, які одужали після раку. 

«Ми віримо, що дитячий рак виліковний. Доказ цьому – сотні українських дітей-переможців, які одужали від онкології і повернулися до повноцінного життя. Переможцями ми називаємо тих, хто пройшов основний курс лікування і зараз перебуває в ремісії», – розповідає Ольга Кудіненко, засновниця фонду «Таблеточки».

Щоби довести суспільству, що рак виліковний, у фонді зняли відео, в якому діти розповідають надихаючі історії своїх перемог. Локацію для зйомки обрали на даху будівлі на Оболоні.

Щодня, з 16 по 22 листопада на сторінках фонду в соціальних мережах з’являтимуться історії дітей, які однаково доводять, що рак – виліковний. 

«За нашими оцінками, в Україні виживає від раку менше 50% дітей, тоді як в США цей показник на рівні 84%. Ми здатні змінити цю статистику коли ми разом: рідні, медики, благодійники, волонтери», – каже Ольга Кудіненко, засновниця фонду «Таблеточки»

Підтримати онкохворих дітей, які проходять лікування, можна тут. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: