У Львові відбудеться прем’єра опери «Турандот» присвяченої лікарям

опера
Прем'єра опери

Прем’єру опери всі охочі зможуть відвідати 20, 26 та 27 листопада.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

«Вражаючі декорації і костюми, неповторні світлові та 3D ефекти, які перенесуть глядачів в часи Стародавнього Китаю, а також екзотичне і масштабне звучання музики, від якої перехоплює подих. Вперше в історії театру, до 120-річчя Львівської національної опери відбудеться постановка опери «Турандот» італійського композитора Джакомо Пуччіні», - розповідається у повідомленні.

Команда постановників з 5 країн світу та артисти театру присвячують постановку лікарям, яких спеціально запрошують на прем’єру.

«Маємо бути вдячні кожному медику за титанічну щоденну роботу. Ініціатива оперного театру - хороший приклад підтримки медиків та можливість продемонструвати важливість спільної роботи у подоланні епідемії», - розповіла Тетяна Плугатор-Цибак заступник директора департаменту з питань культури ЛОДА .

«У виставі використовуються понад 120 світлових прожекторів. Цілісну картину доповнюють вражаючі ЗD проєкції, які висвітлюються на елементах сценографії, перед та позаду артистів».

Вистави зможуть відвідати лише 362 глядачів одночасно, у зв’язку з карантинними обмеженнями.

Нагадаємо, що сьогодні, 17 листопада у львівський галереї «Зелена канапа» відкрилась виставка Олесі Казнох «Вишивальники».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: