Матчі Кубка Європи з гандболу відбудуться у Львові

гандбол
Фото ілюстративне

20 та 22 листопада у Палаці спорту «Галичина» відбудуться матчі Кубка Європи з гандболу. Львівська команда зустрінеться з командою з Північної Македонії.

Про це інформують у пресслужбі Львівської ОДА.

Для обох команд це будуть перші єврокубкові матчі у сезоні 2020/2021, оскільки вони переможці національних чемпіонатів та стартують одразу з 3-го раунду Єврокубка.

«Нам дістався один з найсильніших суперників з цієї підгрупи. Македонія – гандбольна країна, що має стару добру югославську школу, де грають до кінця і не один раз відігравали й по 10 м’ячів. Команди країн колишньої Югославії – сильні колективи. Та й останніми роками гандбол у Македонії ще більш розвинувся», - йдеться у повідомленні.

«Приймати міжнародні матчі попри пандемію коронавірусу є викликом для нас. Водночас ці ігри є можливістю якісної промоції Львівщини на європейському рівні, і це, звичайно, можливість продемонструвати високий рівень розвитку гандболу в області», - наголошують у ЛОДА.

Нагадаємо, що Львівська команда залишилася єдиним представником України у жіночих єврокубках, після того як з Єврокубка вибув миколаївський «Реал».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: