Суд скасував вирок щодо ексдиректора Львівського бронетанкового заводу

суд
Фото ілюстративне

Вищий антикорупційний суд скасував вирок щодо колишнього директора ДП «Львівський бронетанковий завод» Романа Тимківа, раніше визнаного винним у декларуванні неправдивої інформації.

Антикорупційний суд скасував вирок щодо колишнього директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа, раніше визнаного винним у декларуванні неправдивої інформації.

Про це повідомляє у фейсбук Агентство з питань запобігання корупції. 

«19 листопада суд скасував вирок щодо Романа Тимківа. Це стало можливим завдяки рішенню КСУ, яким було скасовано відповідальність за декларування недостовірних відомостей», - зазначається у повідомленні.

Тимків звернувся до суду з вимогою ухвалити відносно нього виправдувальний вирок через відсутність у його діях ознак кримінального правопорушення через тиждень після рішення КСУ.

Нагадаємо, що 27 травня 2020 року суд визнав посадовця винним у внесенні недостовірних відомостей до декларацій. Колишній директор ДП «Львівський бронетанковий завод» Роман Тимків у деклараціях за 2017-2018 роки не вказав компанію зі статутним капіталом 50 000 доларів США та квартиру у Відні, яка належить члену його сім'ї. Тимків повністю та беззастережно визнав себе винним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: