6 медалей на Кубку України з кульової стрільби

ЛОДА
Фото: ЛОДА

Такий результат показали львівські спортсмени на відкритому Кубку України на Львівщині.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Відкритий Кубок України з пневматичних олімпійських вправ, рухома мішень зі стрільби кульової, відбувся на Львівщині та зібрав понад 100 спортсменів з різних регіонів.

У вправі з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів чемпіоном став львів’янин Олександр Петрів, який представляє Школу вищої спортивної майстерності. Срібним призером у цій вправі став вихованець Львівського фахового коледжу спорту Гліб Кігітов.

У вправі ГПО-мікст (гвинтівка, змішані пари) дует львівських майстрів Вікторія Царенко та Святослав Гудзий піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу.

В особистих змаганнях серед чоловіків у  вправі ГП-6 одразу двоє львів’ян опинились серед лідерів. Перше місце посів  Святослав Гудзий, друге місце  - Олександр Галкіним.

Зауважимо, Кубок України був одним з етапів відбору кандидатів на участь в чемпіонаті Європи 2021 року, а вже  наступного тижня спортсмени вирушать на черговий етап відбору до польського міста Білосток на міжнародні змагання «Polish Open KALIBER 2020», які розпочнуться 25 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: