Спиртзавод вартістю 32 млн гривень

спирт
Фото ілюстративне

Третій спиртзавод на Львівщині, що у Воютичах Самбірського району виставили на продаж. Приватизувати його мають у середині грудня.

Про це йдеться на сторінці Фонду державного майна.

Регіональне відділення Фонду державного майна України оголосило аукціон з продажу майна Воютицького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт». Це третій об’єкт на Львівщині, який виставили на продаж в межах кампанії з роздержавлення спиртової галузі.

Аукціон з приватизації відбудеться 17 грудня 2020 року. До складу спиртзаводу входять: цех розливу, виробництва концентрату квасного сусла і полісолодових екстрактів, будівля насосної станції води, варочне і дріжджебродильне відділення.

Стартова вартість – 32 млн грн. Умови продажу – збереження 70% персоналу, який є у штатній чисельності, та збереження до 1 липня 2021 року профілю виробництва.

Завод здатен виготовляти харчовий спирт із зерна та кормової патоки, потужність – 17 тис. літрів на добу. Наразі виробництво на об’єкті зупинене, майно МПД перебуває у задовільному стані.

Воютицьке МПД – це третій об’єкт ДП «Укрспирт», який виставили на продаж на Львівщині. Раніше Фонд держмайна продав спиртовий завод в Лопатині Радехівського району за 50 млн грн та Суходільський спиртовий завод на Бродівщині за 60 млн грн.

Під час кампанії з роздержавлення спиртової галузі у Львівській області запланували продати 11 МПД.

Довідка

МПД – місця провадження діяльності та зберігання спирту, група окремого майна, що включає будівлі, устаткування, рухоме майно та інші засоби, що можуть забезпечити повний виробничий цикл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: