У Муніципальному мистецькому центрі проводять першу виставку

мистецький центр
Львівський мистецький центр

Виставка буде присвячена сучасному мистецтву, яке творять жінки, та називатиметься «Чому у Львові будуть художниці».

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Від сьогодні, 23 листопада, Муніципальний мистецький центр, що на вул. Стефаника, 11, запрошує відвідати першу виставку. Експозиція представить мистецтво чотирнадцяти художниць.

Виставка триватиме до 22 січня 2021 року. Відвідати її можна щодня з 10.00 до 21.00 год, вхід вільний. 

Впродовж цих двох місяців відбуватимуться зустрічі з кураторами, авторські екскурсії та дискусії, а сама експозиція буде постійно змінюватись.

Поступово виставка поповнюватиметься інклюзивними елементами. Планується звукова експлікація до частини експозиції, тактильний експонат, а опис виставки дублюватиметься на аркушах шрифтом Брайля.

У двох із трьох залів експозиції виставлятимуть твори 18+.

«У Муніципальному мистецькому центрі виставки першого року роботи будуть об'єднані загальною темою «Мистецтво, якого не було у Львові». Всі вони супроводжуватимуться паралельними дискусіями та артист-токами, освітніми програмами та колабораціями, які дозволятимуть ще більше заглибитися в запропоновані експозиції. Наше завдання спільно з кураторами Центру та експертною радою — зробити цей простір максимально відкритим і вільним для висловлювань, зберігаючи водночас непрості теми домінуючими», — йдеться у повідомленні.

Для запобігання поширенню Covid-19, всі відвідувачі повинні носити маску та пройти обов’язковий контроль температури.

Довідка

Львівський мистецький муніципальний центр відкрився 19 жовтня на вул. Стефаника, 11. Сучасний культурний простір об'єднав галерею із виставковою площею 100 квадратних метрів, лекторій, медіатеку та кав'ярню. Робота над створенням Центру тривала від листопада 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: