На Львівщині чоловік отримав 2 роки в'язниці за насильство над матір’ю

насильство

Львівський апеляційний суд погодився з апеляційною скаргою обласної прокуратури щодо незаконності вироку суду першої інстанції в частині м’якості призначеного покарання за скоєння домашнього насильства.

Про це повідомляють у прокуратурі Львівської області.

37-річний трускавчанин, якого неодноразово притягували до відповідальності за домашнє насильство, у квітні цього року знущався над своєю 60-річною матір’ю - лаявся, принижував і наносив удари по всьому тілу.

Суд першої інстанції визнав чоловіка винним у вчиненні домашнього насильства, проте так як потерпіла вкотре пробачила сина і просила не позбавляти волі, то чоловіка засудили до 150 годин громадських робіт і також він зобов’язаний пройти програму для кривдників та пробаційну програму.

Причиною для втручання прокуратури стало те, що обвинувачений скоїв два епізоди домашнього насильства, протягом останніх 2 років тричі засуджувався за нанесення своїй матері тілесних ушкоджень, а також вчинення щодо неї домашнього насильства, а громадські роботи і пробаційна програма не виправили його і не запобігли вчиненню нових кримінальних правопорушень.

Апеляційний суд скасував незаконне рішення Трускавецького міського суду Львівської області та ухвалив новий вирок – 2 роки позбавлення волі, яке кривдник матері відбуватиме за ґратами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: