ЄС закликала шість політичних партій до підписання меморандуму

Ірина Гримак
Ірина Гримак

Сьогодні, 26 листопада, на брифінгу ЄС Ірина Гримак закликала всі проукраїнські та проєвропейські партії до підписання меморандуму про співпрацю.

Сьогодні, 26 листопада, на брифінгу ЄС лідерка партії Ірина Гримак закликала всі проукраїнські та проєвропейські партії до підписання меморандуму про співпрацю.

«Меморандум про співпрацю політичних партій у Львівській обласній раді налічує декілька ключових моментів стосовно подальної діяльності до якої ми закликаємо на майбутні 5 років інші політичні сили, які сповідують проукраїнські та проєвропейські демократичні цінності. 

Я б хотіла наголосити, що таких ми бачимо у своїй співпраці 6 політичних сил, до кожної ми звернулися з офіційним листом, а саме: Самопоміч, Батьківщина, Голос,  Свобода, Народний рух України, Українська Галицька партія, і ми як ініціатори.

Якщо найближчим часом ці політичні сили долучаться до нашої ініціативи, то ми отримаємо велику коаліцію, більшість, яка налічуватиме 7 політичних сил серед 9 присутніх», - наголосила Ірина Гримак.

Суть меморандуму передбачає: створення сильних самоврядних громад, боротьба з корупцією та пандемією, відновлення економіки, розвиток туризму, культури, спорту, освіти, дошкілля та медицини, соціальний захист (зокрема учасників бойових дій), будівництво відкритого та свідомого громадянського суспільства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: