Наскільки заповнені лікарняні ліжка для хворих на COVID-19 у Львові, - мерія

IMG_3326
Фото з архіву, (ілюстративне)

У Львові станом на ранок п'ятниці, 27 листопада, заповнена майже половина ліжкового фонду, передбачена для хворих на коронавірусну хворобу COVID-19, а саме 48%.

Про це повідомила заступниця міського голови та керівниця штабу протидії COVID Галина Слічна, повідомляє пресслужба мерії.

Відомо також, що 35 пацієнтів перебувають в реанімації.

За її словами, станом на сьогоднішній ранок на стаціонарному лікуванні перебуває 587 пацієнтів. З них підтверджений позитивний ПЛР-аналіз є у 409 пацієнтів. 35 пацієнтів перебуває в реанімації, 14 — на апаратах ШВЛ.

Галина Слічна додає, що у Львові є 1220 ліжкомісць, розгорнуті для лікування інфікованих на коронавірус. Тепер лікування проходять 587 пацієнтів.

Нагадаємо, минулої п'ятниці, 20 листопада, у львівській лікарні швидкої допомоги облаштували додаткові 130 ліжкомісць для пацієнтів з коронавірусною хворобою за рекордно короткий проміжок часу — два тижні. Загалом, очікується збільшення ліжкового фонду до 350-ти одиниць через кілька днів.

З тим, як виглядає резервне відділення, можна ознайомитись у фоторепортажі ІА Дивись.info за покликанням.

За попередню добу, в четвер, 26 листопада, в області провели 1987 досліджень на коронавірус, з них 898 – позитивних. Зі Львова 461 особа. За увесь час COVID-19 підтверджено у 44 509 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: