Школа «Галичина» запрошує дітей з інвалідністю на безкоштовні заняття (відео)

інклюзія 1
Фото: ЛОДА

Тут можна опанувати плавання, фехтування на візках, легку атлетику, лижні перегони, шахи, настільний теніс, голбол, боччу, стрільбу з лука та пауерліфтринг.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

У Львівській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі людей з інвалідністю «Галичина» на сьогодні навчається понад 150 осіб. Вона діє вже 17 років. Очолює школу майстер спорту України з важкої атлетики Сергій Колосов. Тут працює 20 фахових тренерів.

«Інвалідність - це не вирок. Маючи певні ураження чи проблеми зі здоров’ям, все одно можна займатись руховою активністю, реалізуватись у спорті. Ті, хто займається у нашій школі, вже давно в цьому переконались. Хтось зараз ставить перед собою за мету медаль на Паралімпійських іграх, хтось хоче стати тренером і допомагати іншим. Найважливіше, що ці люди не сидять за зачиненими дверима день і ніч, а повноцінно функціонують у соціумі та реалізовують свій потенціал», - розповів у повідомленні Сергій Колосов.   

Серед титулованих вихованців школи - майстри спорту України міжнародного класу з лижних перегонів Василь Кравчук та Ярослав Гульоватий, майстер спорту України міжнародного класу з паверліфтингу Софо Беруашвілі, майстер спорту України міжнародного класу з плавання Мар’ян Квасниця та заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Роман Павлик.

Записатися у школу «Галичина» можна просто зараз. Адреса закладу: м.Львів, вул. Харківська, 6. Тел. : 0322 330 300

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: