Біля Стрийського парку укріплюють будівлю

стрийський парк
Фото ілюстративне

Адміністрація Стрийського парку дала дозвіл на пересування територією малогабаритної техніки задля укріплення будівлі на вул. Парковій, 9.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Таку заяву зробила адміністрація парку після того, як соцмережами почала шириться інформація, що у Стрийському парку облаштовують дорогу.

«Місто не проводить жодних будівельних робіт у Стрийському парку. Адміністрація парку лише дала дозвіл на пересування територією малогабаритної техніки задля укріплення будівлі на вул. Парковій, 9, що знаходиться впритул до Стрийського парку. За це підприємці проведуть мікоризацію ґрунту, де працювала техніка, та висадять у парку 20 нових саджанців», - зазначила у повідомленні в.о. директора установи «Стрийський парк» Олена Мазурик.

«На Парковій, 9 тривають будівельні роботи, що є впритул до Стрийського парку. Підприємцю надано дозвіл із Міністерства культури на проведення протиаварійних заходів. Ситуація полягає у тому, що одна будівля зсувається на іншу, тому підприємцям надали дозвіл на укріплення. Складність полягала у тому, що туди немає як заїхати техніці, тому ми дали дозвіл їм вивозити ґрунт територією парку. Проте, хочу наголосити, що жодне дерево не постраждало. Там працює маленький трактор, який бере 0,25 м3 землі, яку вивозять наверх», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: