У Львові судитимуть двох податківців

прок
Прокуратура Львівської області. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

Львівською обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт щодо двох головних державних ревізорів-інспекторів ГУ ДПС у Львівській області, яких звинувачують у корупції.

Львівською обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт щодо двох головних державних ревізорів-інспекторів ГУ ДПС у Львівській області, яких звинувачують у хабарництві.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Львівською обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт щодо двох головних державних ревізорів-інспекторів ГУ ДПС у Львівській області, яких обвинувачують у одержанні неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України).

З'ясувалося, що співробітники податкової служби упродовж 2020 року вимагали та у жовтні  отримали від підприємця неправомірну вигоду в розмірі 700 доларів США. Натомість службовці обіцяли не створювати перешкоди у здійсненні підприємницької діяльності із продажу підакцизних товарів: не ініціювати проведення перевірки у суб’єкта господарювання з питань регулювання обігу готівки, порядку здійснення платником податків розрахункових операцій, ведення касових операцій, наявності ліцензій, та притягнення останнього до встановленої законом відповідальності.

Досудове розслідування здійснювали слідчі ТУ ДБР, розташованого у м.Львові.

Покарання передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: