Львівський суд переніс розгляд справи щодо «Пікассо»

пікасо
ФОТО: ОФІЦІЙНА СТОРІНКА«PICASSO» У ФЕЙСБУК

Сьогодні, 8 грудня, у Львівському окружному адміністративному суді, відбулося судове засідання щодо позову ПП «Клуб Пікассо» до заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка. 

Розгляд справи перенесли на 11.30 год 28 грудня, - про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Сьогодні у суді розпочався розляд справи щодо Пікассо. Все тривало десь 1,5 години. Після виступів позивача і мене, як відповідача, а також блоку взаємних питань, судове засідання було відкладено до 28 грудня, 11.30 год. На нього буде запрошено свідків для надання додаткової інформації.

На суді пан Різник, який представляє інтереси «Пікассо», а також тепер є депутатом міської ради від «ЄС», озвучив, що моє бажання оглянути комунальні приміщення у липні цього року зашкодило проведенню концертно-видовищної діяльності клубу «Пікассо», що також спричинило розірвання контрактів на проведення заходів у «Пікассо».

І щонайголовніше вони, як представники «Пікассо», планують, щоб я їм відшкодував втрати. І це, так виглядає, має бути ще один судовий позов до мене.

Для історичної справедливості просто нагадаю, що ще 15 лютого клуб «Пікассо» заявив про припинення своєї звичної діяльності. Тобто останній концерт там відбувся на початку березня. Тому дуже дивно було почути, що у «Пікассо» планували якісь заходи. Окрім того, в період повного локдауну.

Нагадаю, що п. Різник-Ломага подали на мене до суду за те, що я хотів оглянути комунальне приміщення, в якому, згідно з рішенням виконкому, після озвученого засновникам клубу «Пікассо» його закриття, мав би бути міський молодіжний центр. А в цих представників, так розумію, інші плани на комунальне майно», — повідомив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, у колишньому клубі «Пікассо», приміщення якого є у комунальній власності, місто має намір облаштувати молодіжний центр. Для цього вже прийняте відповідне рішення виконавчого комітету ЛМР. У липні цього року комісія, за участі заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка та представників управління комунальної власності ЛМР, приїхала оглянути приміщення, однак адвокати орендаря не впустили представників комісії всередину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: