На Львівщині горіло два автомобіля

дснс 1
ДСНС / фото з місця події

За вчорашній день, 08 грудня, рятувальники Львівщини двічі залучались до ліквідації пожеж в автомобілях: у Миколаївському районі та у м. Кам’янка-Бузька.

За вчорашній день, 08 грудня, на Львівщині згоріло два авто: один спалахнув під час руху, інший - коли заряджали акумулятор.

Про це повідомляє ДСНС у Львівській області. 

Зокрема, о 13:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в с. Берездівці Миколаївського району. Пожежа виникла в автомобілі «Daewoo Nexia». До місця події виїхали рятувальники пожежно-рятувальної частини м. Новий Розділ. Як з’ясувалось на місці події загорання транспортного засобу виникло під час руху. Водійка автомобіля відчувши запах диму відразу загальмувала та викликала рятувальників. О 13:42 вогнеборці локалізували пожежу, та о 13:46 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив автомобіль.

До ліквідації пожежі залучалось 3 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Цього ж дня, ввечері, о 22:15 до рятувальників надійшла інформація про пожежу в м. Кам’янка-Бузька на вул. Львівська. Пожежа виникла в автомобілі «Skoda Oktavia».  До місця події негайно виїхали рятувальники пожежно-рятувальної частини м. Кам’янка-Бузька. По прибуття до місця виклику з’ясувалось що пожежа в автівці виникла під час заряджання акумулятора. О 22:23 вогнеборці локалізували пожежу, та о 22:26 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив моторний відсік.

До ліквідації пожежі залучалось 3 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: