На Львівщині гірники, які півтори доби пробули під землею, піднялись на поверхню

шахтарі
фото з архіву

35 гірників шахти «Лісова», які на вчорашній ранок були під землею і провели там півтори доби, піднялися на поверхню. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

35 гірників шахти «Лісова», які провели там півтори доби, піднялися на поверхню. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

«З Львівщини повідомляють, що гірників шахти «Лісова» (ДП «Львіввугілля»), які півтори доби протестували під землею, вмовили піднятися на поверхню.

Голова регіонального об’єднання Незалежної профспілки гірників України у Львівській області Мирослава Кафтан повідомила, що через те, що у протестувальників вбачалися ознаки респіраторного захворювання, кашель, вона переконала шахтарів шукати інших форм протесту.

Після наради всередині трудового колективу, шахтарі «Лісової» приймуть рішення та повідомлять щодо подальших дій», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 75 гірників шахти «Лісова» третьої зміни відмовилися як працювати, так і підніматися на поверхню через заборгованість заробітної плати. Станом на 9-ту годину ранку 9 грудня під землею залишалося 35 гірників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: