Львівська міська рада замовила блокнотів на 126 тисяч

tender

Львівська міська рада замовила 600 блокнотів по 210 гривень кожен.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель Prozzoro.

Департамент «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради за спрощеною процедурою провів тендер на блокноти з промоційним логотипом. Початкова вартість становила 139 тисяч гривень. Угоду підписали 8 грудня з ТОВ «Рекламно-видавнича фірма «Поліграф-Сервіс» на суму – 126 тисяч гривень.

Згідно з договором, товар має бути поставлений 22 грудня. Йдеться про 600 блокнотів з логотипом. Вартість кожного – 210 гривень.

У додатку до договору зазначається, що формат блокноту 14,8 на 21 см. Обкладинка гнучка, з італійського шкірзамінника, червоного кольору. Нотатник на 96 аркушів, папір – білий офсетний. У блокноті буде 5 атласних стрічок-закладок різних кольорів (червоного, оранжевого, синього, зеленого, фіолетового).

Згідно з даними YouControl, ТЗОВ «РВФ «Поліграф-сервіс» була зареєстрована 1997 року. Розмір статутного капіталу – усього 9376 гривень. Основний вид діяльності – інші види видавничої діяльності. Директором компанії є Олексій Васильєв. Він також є кінцевим бенефіціаром – йому належить 20% компанії, ще 80% – Олені Коцюбинській. Фірма зареєстрована у квартирі на проспекті Свободи, 22.

2020 року ТЗОВ «РВФ «Поліграф-сервіс» отримала тендерів на майже 955 тисяч гривень, з яких три – від департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР, шість – від Львівської опери, три – від НУ «Львівська політехніка» і один – від ГУ НП у Львівській області. Найдорожчий тендер, на майже 200 тисяч гривень, – від Львівської опери.

Згідно з аналітикою YouControl, за поточний рік і два попередні роки, контрагент брав участь не менше, ніж по п'яти підрозділах CPV та перемагав не більше, ніж у п'яти замовників, що може свідчити про те, що учасник є прикриттям для інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: