Молодіжні організації області підбили підсумки року

молодь
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 11 грудня, відбувся восьмий традиційний «Галицький авангард». Це щорічна зустріч молодіжних громадських організацій та організацій, які працюють з молоддю Львівської області.

Про це повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

«Незалежно від викликів, які сьогодні перед нами ставить пандемія, традиція «Галицького авангарду» триває і буде продовжуватись. Я впевнений, що наша зустріч відбудеться і у 2021 і у 2022 році. Наша дружня родина громадських організацій, які працюють з молоддю, постійно розширюється, а молодіжна політика на Львівщині є яскравим прикладом ефективної співпраці громадянського суспільства з владою», - зазначив керівник департаменту Андрій Ковальський.

Як зазначають представники молодіжних громадських організацій, 2020 рік, враховуючи пандемію коронавірусу, не дозволяв сповна реалізовувати молодіжні ініціативи. Та мають сподівання, що наступного року буде більше можливостей для молодіжних проектів та заходів.

«2020 рік був дуже складним для громадського середовища, оскільки пандемія коронавірусу не дозволяла повною мірою проводити й реалізовувати проекти. Сподіваюсь, що у 2021 році ми зможемо реалізовувати усі програми та проекти», - зазначив керівник ГО «Інститут громадського лідерства» Андрій Бень.

«Початок пандемії був дуже складним для усієї організації. Нам потрібно було адаптуватись, перейти в онлайн режим. Також, вперше за всі роки, відколи існує Пласт, у нас у Львівській області не відбулися пластові табори. У 2021 році я сподіваюсь ми станемо більш універсальними»,- зазначила голова Пласту у Львівській області Юлія Катинська.   

У програмі заходу: нагородження молодіжних громадських організацій та організацій, які працюють з молоддю в номінації «Молодь Львівщини рекомендує», фотосесія у брендовому одязі організацій та неформальне спілкування.

«Важливо те, що багато громадських організацій тут можуть познайомитись, почати різного роду співпрацю, знайти потрібні контакти. Також ми можемо підсумувати свою діяльність, більше розказати про себе. «Галицький авангард» - це інформативно, корисно, цікаво», - додала Юлія Катинська.

Загалом участь у заході взяли 80 осіб. Цьогоріч зустріч відбувається під лозунгом, який був візиткою молодіжної політики на Львівщині «Будь_тим_хто_надихає».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: