Завтра у Львові пройде IV Форум інноваційної освіти

форум
Фото ілюстративне

Форум інноваційної освіти - це одна з найбільших освітніх подій міста, де можна обмінятися досвідом, ідеями, практиками втілення інновацій у школах. 

Форум інноваційної освіти - це одна з найбільших освітніх подій міста, де можна обмінятися досвідом, ідеями, практиками втілення інновацій у школах. У зв'язку з пандемією захід відбудеться в онлайн-форматі на платформі ZOOM, - про це повідомляє прессслужба ЛМР.

Форум INED 2020 - комплекс лекцій для вчителів, керівників закладів освіти, їх заступників, а також фахівців у сфері цифрових технологій та усіх зацікавлених у розвитку освітніх процесів в нашій країні.

INED ознайомлює освітян з інноваційними підходами до комунікації між вчителем, батьками та учнями, з сучасними підходами до використання інформаційних технологій в освіті, із концепцією і засадами суспільно-орієнтованого навчання.

Основними темами на цьогорічному Форумі є:

  • суспільно-орієнтоване навчання (Service Learning);
  • інформаційні технології та освіта: як співпрацювати?;
  • комунікації у сфері освіти.

Своїм досвідом з освітянами ділитимуться Ганна Дудіч, Дмитро Галько, Ольга Доскочинська та Людмила Сакович та Наталія Пилат. Також серед запрошених спікерів провідні педагоги Європи та Південної Америки: Луз Авруй, Сіміна Беженару, Скотт Геберт.

Організатори Форуму інноваційної освіти INED: управління інформаційних технологій Львівської міської ради та простір освітніх ініціатив Українського католицького університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: