Львівський«Мікроприлад» перебудують під торгово-офісний центр

заміна
Фото: візуалізація

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови і обмеження на реконструкцію колишнього заводу «Мікроприлад» під офіси, торгові приміщення і заклади харчування.

Відповідне рішення виконком прийняв під час засідання 11 грудня, пише zaxid.net.

Компанія «Нове місто» отримала містобудівні умови і обмеження, щоб перебудувати старі корпуси заводу «Мікроприлад» на вул.Ніщинського під офіси, торгові заклади та заклади харчування. Після реконструкції загальна площа офісного центру буде становити 22,6 тис. м². Гранична висота будівель, передбачена містобудівною документацією, 40 метрів.

Компанії-забудовнику також дозволили надбудувати 9 поверх у головній будівлі комплексу.

За даними YouControl, ТзОВ «Будівельна компанія «Нове місто» належить львів’янці Ірина Добощак та мешканцю Холодновідки Павлу Власюку.

Завод «Мікроприлад» випускав електровимірювальні прилади, прилади автоматики, обчислювальну техніку, а також світлотехніку для автомобілів ЗАЗ. Корпус на вул. Ніщинського, 35 збудували протягом 1985-1988 років за проектом Богдана Гнідця. Завод працював до 2006 року, після зупинки виробництва частину його корпусів продали, а частину віддали в оренду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: