У Львові стартував дитячий онлайн-марафон «Зимова карусель»

зимова карусель
Фото ілюстративне

Цього тижня розпочинається марафон «Зимова карусель» — близько 10 дитячих творчих конкурсів у онлайн-форматі для дітей міста Лева. 

Про це повідомляють у прессслужбі ЛМР.

Діти віком від 5 до 15 років можуть взяти участь у мистецьких конкурсах та отримати подарунки. Захід організовує мережа Дитячих клубів Львова.

«Наш конкурс має три спрямування — театрально-музичний, художньо-декоративний та напрямок фотографії. У кожній категорії є по кілька конкурсів, тому кожна дитина зможе обрати саме той, який їй сподобається. Участь запрошуємо взяти всіх охочих віком від 5 до 15 років. Для справедливості ми поділили учасників на три вікові категорії: молодша (5−8 років), середня (9−12 років) та юнацька (13−15 років)», — розповідає Діана Наорлевич, координаторка Дитячих клубів Львова.

Перелік усіх конкурсів:

Художньо-декоративний напрям (прийом робіт до 25.12.2020р.)

  • Конкурс «Намалюй зимову мрію».

За допомогою фарб, олівців, пастелі та фломастерів діти малюють власну мрію на аркуші у форматі А4. Роботи надсилайте на пошту: [email protected]

  • Конкурс «Зимова композиція + Ялинкова прикраса з ЕКОматеріалів»

Діти створюють новорічний декор з підручних матеріалів чи ялинкову прикрасу з екоматеріалів. Роботи надсилайте на пошту: konkursni. [email protected]

Напрям фотографії (прийом робіт до 28.12.2020 р.)

  • Конкурс «Моя сяюча зима». Учасники повинні зробити предметне фото на зимову тематику.
  • Конкурс «Моя смачна зима». Зробіть фото смаколика чи напою, зробленого вдома.
  • Конкурс «Моя казкова зима». Зробіть портретне фото у карнавальному костюмі

Роботи надсилайте на пошту: [email protected]

Театрально-музичний напрям (прийом робіт до 30. 12. 2020р)

  • Конкурс відео театрального спрямування «Добрі історії», в межах якого учасник розповідає цікаву історію, яка з ним трапилась цього року.

Відео надсилайте на пошту: [email protected]

  • Конкурс «Святкове відеопривітання». Конкурсант знімає якісний короткий ролик (до 2 хв), у якому вітає з зимовими святами (День Святого Миколая, Новий рік, Різдво)

Відео надсилайте на пошту: [email protected]

  • Конкурс музичних відео «Прилетіли ангелята», де учасники мають у народному одязі виконати маловідомі щедрівки чи колядки та обіграти їх сюжет.

Відео надсилайте на пошту: [email protected]

  • Конкурс-кросворд «Різдвяна пісня». На сторінці Youtube Дитячих клубів Шевченківського району буде опубліковано шість різдвяних пісень, які є завданнями до кросворду. Учасник повинен розгадати усі завдання та заповнити кросворд, зокрема визначити ключове слово та надіслати розгаданий кросворд на пошту: [email protected]

«Переможців нашого марафону визначатиме журі, яке сформують педагоги та директори Дитячих клубів Львова, а також представники управління молодіжної політики. Крім того, паралельно на сторінці події у фейсбуці триватиме конкурс глядацьких симпатій, а тому проголосувати за найкращу роботу може кожен охочий, просто залишивши свою вподобайку. На переможців чекають найрізноманітніші призи, зокрема ті речі, які допомагатимуть розвивати їх талант», — додає Діана Наорлевич.

Результати конкурсу будуть оприлюднені на сторінці події у ФБ: www.facebook.com/events/832850607534778/

Відтак, 14 січня будуть оголошені результати конкурсу глядацьких симпатій, а 15 січня — основні переможці конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: