Поліцейські Львівщини встановили водія, який насмерть збив пішохода та втік

затримання
Фото ілюстративне

За скоєне 39-річному мешканцю Жидачівського району загрожує покарання – до восьми років за гратами. Також поліцейські вилучили автомобіль «Пежо», яким було скоєно наїзд.

Про це повідомляють у пресслужбі Поліції Львівської області.

Як повідомлялось раніше, дорожньо-транспортна пригода сталась 14 грудня близько 20.00 на автодорозі «Стрий-Тернопіль» у селі Вільхівці Жидачівського району. Як встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 35-річного місцевого мешканця, після чого втік з місця події. Від отриманих травм пішохід помер на місці ДТП.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Покарання передбачає - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням водійських прав на строк до трьох років або без такого.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, правоохоронці встановили, що до скоєння ДТП причетний 39-річний мешканець району. Автомобіль «Пежо» з характерними пошкодженнями, яким, ймовірно, було скоєно наїзд, поліцейські виявили у гаражі, куди його заховав водій. Транспортний засіб вилучений.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: