У Львові відбувся допрем'єрний показ серіалу про ветеранів АТО

1 ветерани

Вчора, 15 грудня, у Львові в Будинку Воїна відбувся допрем'єрний показ серіалу «Крутий заміс», за участі героїв фільму - учасників ООС.

15 грудня, у Львові в Будинку Воїна відбувся допрем'єрний показ документального серіалу «Крутий заміс», за участі героїв фільму - учасників ООС.

Учасники російсько-української війни представили дві серії серіалу. Стрічка розповідає про місцевого підприємця Миколу Стецьківа та його підприємство, на якому він займається вирощуванням полуниці – ФайнаBerry. Друга серія присвячена харківській компанії, де виготовляють бойові ножі Blade Brothers Knives та її засновнику Олександру Вороб’ю.

Організатори поділилися, що одним з першим ветеранських проєктів стала Pizza Veterano у Києві, що і започаткувала новий тип бізнесу, про який вони знімають серіал. 

«Ветеранський бізнес продовжує розвиватися, але за час локдауну декільком з них довелося закрилися. Також і в нас виникли труднощі з фінансуванням і зйомку довелося відтермінувати. Хоч зараз ми не маємо можливості представляти фільм у регіонах, але надіємося, що соціальні мережі сприятимуть популяризації теми «Ветеранського бізнесу», -  розповіли організатори.

Вони наголосили, що в Україні розвиток кіно про російсько-українську війну суттєво менший, ніж до порівняння в Росії, де щороку знімають більше 100 фільмів на цю тему. 

Режисером фільму став Костянтин Кляцкін. Офіційна прем'єра стрічки відбудеться у середині січня. 

Довідка 

«Крутий Заміс» – документальний серіал студії DocNoteFilms, присвячений ветеранам, які після повернення з фронту відкрили власну справу. Серіал розрахований на те, щоб познайомити глядача з ветеранами і розвіяти стереотипи про них. 

«Крутий заміс» - це 2 сезони, 18 серій та понад 50 героїв з усієї України. Жодних рамок і жодної цензури: тільки невимушені розмови, секрети успіху, кумедні байки - та думки про найважливіше.

I сезон можна переглянути на YouTube каналі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: