До Дня святого Миколая дітям-сиротам на Львівщині подарують майже 5 тисяч іграшок

подарунки
Фото ілюстративне

Для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та є під опікою чи піклуванням, сьогодні передадуть 4 тисячі 966 іграшок. 

Про це повідомляють у прес службі Львівської Ода

Іграшки були конфісковані на Одеській митниці у минулому році. Власник відмовився від конфіскованого товару. Президент України Володимир Зеленський запропонував роздати іграшки дітям, які цього потребують. Уряд підтримав Главу держави. 

Вартість майже 5 тисяч одиниць для Львівщини становить 417 тисяч 805 гривень.

Зазначимо, що відповідно до постанови Кабміну, усі іграшки пройшли сертифікацію і є безпечними для дітей.

«Веземо подарунки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до Дня святого Миколая. Цим займаються заступники. Маємо 200 телевізорів для дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей та сімей опікунів, які виховують не менше ніж троє дітей. Це подарунок Львівщині від Міністерства цифрової трансформації України та Офісу Президента», - зазначив у повідомленні голова ЛОДА Максим Козицький. 

Нагадаємо, цього року стартував проект «Дія.Цифрова освіта», який дає можливість навчатись цифровим навичкам в онлайн та оффлайн форматі. У його межах Міністерство цифрової трансформації України у співпраці з Офісом Президента України передало для Львівщини дві сотні телевізорів, аби підтримати будинки сімейного типу, а також прийомні сім’ї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: