У Польщі затримали українця через вбивство 26-річної давності

Польща
Фото: Польський автопатруль. policja.gov.pl

У Польщі затримали громадянина України за підозрюю в подвійному вбивстві на території Груєцького повіту (Мазовецьке воєводство) в 1994 році.

У Польщі затримали громадянина України за підозрою у подвійному вбивстві на території Груєцького повіту (Мазовецьке воєводство) в 1994 році.

Про це повідомляється на сайті Мазовецької поліції.

53-річному українцеві вже пред'явили звинувачення, за яке йому загрожує довічне ув'язнення. Чоловіка взяли під арешт на 3 місяці на час досудового слідства. 

Вбивство був скоєне 27 липня 1994 року. Тоді на полі знайшли закривавлені тіла 2-х чоловіків, яким було 36 та 47 років. Жертви мали вогнепальні поранення.

Слідші розглядали версію, що подвійне вбивство було скоєне на тлі помсти. Один із загиблих перед цим начебто відмовився працевлаштувати чоловіка, якого запідозрили у скоєнні злочину. Свідки розповіли, що поблизу місця, де знайшли тіла, бачили чоловіків, які могли говорити російською мовою. Поліція склала їхні фотороботи, однак знайти причетних до вбивства не вдалося. Через це справу закрили. 

У 2011 році про справу знову згадали. Тоді справою зайнялися співробітники окремого підрозділу «Archiwum X», яке діє в структурі Мазовецької поліції.

Саме вони нещодавно й вишли на слід 53-річного українця, який є головним підозрюваним у скоєнні вбивства 26 років тому. Де саме затримали чоловіка, не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: