Федерація стрілецького спорту Львівщини обрала нового президента

спорт
Фото ілюстративне

17 грудня в конференц-залі готелю «СКА» Навчально-спортивної бази літніх видів спорту відбулась звітно- виборча конференція ГО «Федерація стрілецького спорту Львівської області».

Про це повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

Новообраним президентом Федерації став - Захар Михайлович Служалий, а віце-президентами - Вадим Володимирович Климович та Віталій Васильович Грибовський.

Захар Служний / фото: ЛОДА

«Кульова стрільба є одним з приорітетних видів спорту на Львівщині. Павло Коростильов та Олександр Петрів – володарі Олімпійських ліцензій на участь в ХХХІІ Іграх Олімпіади в Токіо 2020, які відбудуть вже у 2021 році. Також впродовж попередніх років започатковано чимало відкритих обласних змагань, які щороку збирають більшу кількість учасників», - зазначив керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Зауважимо, основною метою діяльності обласної федерації є сприяння розвитку кульової та стендової стрільби на Львівщині. Проведення обласних змагань та участь спортсменів у Всеукраїнських змаганнях здійснюється за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: