На Львівщині розшукують пенсіонера

rozshuk

16 грудня у Мостиське відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця району  про те, що 15 грудня, близько 15.00  його 74-річний дідусь Хваліхвост Антон Іванович виїхав з дому на велосипеді та не повернувся. 

16 грудня у Мостиське відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця району  про те, що 15 грудня, близько 15.00,  його 74-річний дідусь Антон Хваліхвост виїхав з дому на велосипеді та не повернувся. 

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Львівської області.

Фото: Поліція

До розшуків безвісти зниклого пенсіонера – жителя міста Мостиська залучені співробітники всіх служб територіального відділення поліції та небайдужі громадяни.

Прикмети: середнього зросту, худорлявої статури, волосся пряме, сиве, коротко стрижене, очі  сірого кольору, ніс прямий, губи тонкі, деякі зуби відсутні.

Був одягнений в світло-зелену куртку, коричневу шапку, коричневий светр, чорно-білу клітчату сорочку, чорні штани та чорні чоботи.

Усіх, хто може допомогти встановити місце перебування розшукуваного, прохання зателефонувати за номерами (097)  915 18 91, (098)  36 14 359 або  на оперативну лінію 102. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: