На Львівщині ще одна опорна лікарня отримала комп’ютерний томограф

стрий
Фото ілюстритивне

Комп’ютерний томограф вартістю понад 12 млн грн днями привезли у приймальне відділення Стрийської центральної районної лікарні.

Про це повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

Обладнання поставлено в рамках програми «Велике будівництво».

«Комп’ютерний томограф забезпечить своєчасну діагностику і, відповідно, негайну якісну медичну допомогу хворим у невідкладних станах. Це гострі інсульти, черепно-мозкові травми, пошкодження хребта, тазу. Це саме ті випадки, де встановлення діагнозу в першу годину поступлення у лікарню має вирішальне значення щодо життя пацієнта», - розповів директор КНП «Стрийська ЦРЛ» Олексій  Ігнатов.

В межах Програми «Велике будівництво» передбачена реалізація проектів з покращення матеріально-технічної бази та ремонтів опорних закладів охорони здоров’я області.

У Стрийській районній лікарні будівельні роботи уже виконані на 75 відсотків. Їх планують завершити до кінця року.

«Загалом на цей об’єкт було скеровано 8 мільйонів 600 тисяч гривень. Іще 16 мільйонів скерували на сучасне медичне обладнання», - зазначили у Львівській ОДА.

Стрийська центральна лікарня охоплює медичною допомогою майже чверть мільйона мешканців новоствореного Стрийського району. Опорна лікарня також очікує на відеоендоскопічну систему та апарат ультразвукової діагностики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: