Волонтери закликають львів'ян купити книжку дітям, які в святковий час перебувають у лікарні

книжки

У Львові волонтери закликають долучитись до благідйної акції напередодні свята Миколая і придбати книжечки для хворих діток, які лікуються в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичний центр.

У Львові волонтери закликають долучитись до благодійної акції напередодні свята Миколая і придбати книжечки для хворих діток, які лікуються в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичний центр.

Про це йдеться на сторінці директора Благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрія Федечка.

«У дитячій лікарні час плине досить довго…. Підопічні Благодійний фонд «Із янголом на плечі», діти із онкогематологічними захворюваннями, буває навіть не місяцями, а роками мешкають у лікарняних стінах, очікуючи і мріючи повернутись до рідної оселі дужими і усміхненими. Щоб час минав швидше існує багато різних методів.

Одним із них – є читання або переглядання дитячих книг. Голос мами , що читає книгу-що може бути бажаніше у зимові вечори!

Організатори чудового дійства «Книжковий ярмарок у Viktoria Gardens» вирішили 18 та 19 грудня , запросити усіх бажаючих стати помічниками Святого Миколая та придбати дитячі книги для дітей, що у цей святковий час перебувають у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

Волонтери фонду дообладнають книжкові куточки у ігрових кімнатах відділень гематології та інтенсивної терапії, хірургії та онкології, педіатріїї. Завдяки книгам, що Ви придбали, вечорами у лікарнях будуть лунати терапевтичні звуки художнього слова.

Що потрібно зробити щоб доєднатись?

- 18-19 грудня завітайте у ТРК Victoria Gardens
- знайдіть Книжковий ярмарок, що біля ялинки;

- придбайте дитячу книгу;

- передайте книгу Святому Миколаю чи Його помічникам, що перебуватимуть у локації біля ялинки;

- зробіть фото поруч із Святим Миколаєм з книгами та виставити його у соцмережах з поміткою #Подаруй_книгу_дітям», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Книжки під подушку: що подарувати дітям на Миколая, коли часу майже не лишилося

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: