Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ презентував кліп, який знімали у Львові

image (1)
Фото: відкриті джерела

Популярний український гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ презентував кліп на пісню "Моя земля". Відео на трек знімали у Львові, під час "Секретного концерту" колективу.

У суботу, 19 грудня, на офіційному ютуб-каналі гурту відбулася прем'єра нової відеороботи. Артисти поділилися роликом, який знімали у самому серці стародавнього Львова, пише 24 канал.

Пісня "Моя земля" є частиною альбому "Мільярди". Колектив зняв кліп на цю композицію під час унікального "Секретного концерту", який відбувався на спеціальній платформі, яка рухалася центром Львова. Тоді усі охочі мали можливість бути присутніми на виступі та потрапити в кадри нового кліпу.

Ми всією командою БЕZ ОБМЕЖЕНЬ старались, аби здивувати вас! Ми придумали унікальний формат концерту і висвітлили це в нашій новій відеороботі. Львове, дякуємо, що був з нами! Дякуємо за блиск глядачів в очах!
– написав в інстаграм-публікації лідер гурту Сергій Танчинець.

Чоловік додав, що у серці величного міста Лева велика команда старалася зробити все, щоб шанувальники сповна насолодилися виступом і зйомками.

Пісню "Моя земля" присвятили пам'яті Дані Дідіка, 15-річного громадського активіста, котрий став жертвою теракту під час Маршу Єдності у Харкові у лютому 2015 року, повідомляє Радіо Мaximum.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: