В Україні стартувала урядова інформаційна кампанія щодо євроінтеграції

інтеграція
Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 21 грудня, стартує інформаційна кампанія щодо євроінтеграції «EUКраїна», - про це повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

Сьогодні, 21 грудня, стартує інформаційна кампанія щодо євроінтеграції «EUКраїна», - про це повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

Проект ініційовано Віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та проекту ЄС «Association4U». Мета інформаційної кампанії – підвищити обізнаність щодо переваг євроінтеграції та продемонструвати європейські цінності на прикладах щоденного життя українців.

«Євроінтеграція – це про реальні позитивні зміни в житті людей, в які втілюються реформи та зобов’язання Уряду в межах Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, – коментує старт кампанії Ольга Стефанішина, Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. – Європейська інтеграція стосується всіх аспектів нашого життя – це краща освіта, більші можливості для українського бізнесу, зручні адміністративні послуги, захищені права споживача, якісні продукти на полицях магазинів. Кожен українець може пришвидшити рух України до ЄС, якщо буде слідувати європейським стандартам та цінностям. Саме тому ми запускаємо нову інформаційну кампанію, аби розповісти українцям, як імплементувати євроінтеграцію в кожен аспект нашого щоденного життя».

Урядова кампанія EUКраїна розповідає про 6 базових європейських цінностей, розкриває практичний зміст євроінтеграції і ті переваги та можливості, які з’являються в житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС.

Нагадаємо, що цьогоріч Львівщина посіла перше місце серед областей України у рейтингу європейської інтеграції. Таке почесне звання область займає вже вдруге. Ґрунтовну працю підготували аналітики центру «Нова Європа» у співпраці з Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції.

Високі показники Львівщина продемонструвала у напрямках ширшого партнерства, приросту експорту, ремонту доріг державного та місцевого значення.

Зокрема Львівська область стала абсолютним лідером за кількістю чинних торік угод з органами місцевого самоврядування країн-членів ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: