Волонтери передали подарунки від Миколая понад 500 потребуючим дітям

podarui sviato
Фото: ЛМР

Учора завершилась дев’ята щорічна акція «Подаруй дитині свято» приурочена Дню святого Миколая. Її волонтери збирали листи з бажаннями потребуючих дітей, які виконували всі охочі львів'яни та мешканці області.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

«Цього року нам вдалось привітати понад пів тисячі дітей. Це 230 дітей зі Львова, 20 дітей з Пустомит, 40 — зі Стрия та 80 незрячих дітей. А також, нам вдалось відвідати дитячу лікарню, і там привітати приблизно 200 дітей. Кожна їх емоція, кожна посмішка — це найкраща вдячність за подарунки. Вони хоча б на трішки забувають свої життєві проблеми, та вірять у дива і святого Миколая. Ми неймовірно вражені і активністю мешканців Львівщини цього року. Адже перші листи люди розбирали впродовж двох годин і просили ще більше листів від дітей», — розповіла Вероніка Кашинська, координаторка акції.

Як зазначає координаторка, до участі у благодійній акції долучилось понад 40 волонтерів, які безпосередньо сортували подарунки та доправляли їх у різні куточки Львова, Стрия та Пустомит. Також волонтери зібрали дарунки від небайдужих людей, які передали діткам Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру та Львівської спеціальної школи № 100 I-III ступенів, де навчаються діти з вадами зору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: