Мешканці Львова вимагають відновити садок на вулиці Панаса Мирного

Москаленко
Фото: Андрій Москаленко

Мешканці Сихова вимагають відновити садок на вулиці Панаса Мирного,13. Активісти побоюються рейдерського захоплення землі поблизу навчального закладу. У той часом міська влада судиться із забудовником, який планував звести там багатоквартирний будинок.

Про це пише Тvoemisto з посиланням на активістів «Народна дія Львів».

«Занедбане приміщення на Панаса Мирного,13 – дуже придатне для садочка: вже кілька років мешканці Нового Львова вимагають у влади Львова відновити його діяльність. І от чисто випадково люди з'ясовують, що майже половина території цього садочка – це окрема земельна ділянка для садибної забудови (яка потім невеликими «перетвореннями» трансформується з багатоповерхову забудову», – пишуть активісти «Народна дія Львів».

Утім заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко запевняє, що у справі відновлення садка є певні зрушення.

«Ми вже відсудили земельну ділянку, скасовуємо, оскаржуємо незаконний кадастровий номер ділянки і її неправову реєстрацію. Навпаки, є позитив, що місто це відсудило», – зазначив він у коментарі Тvoemisto.tv.

Москаленко додав, що нині завершують підготовку умов архітектурного конкурсу на проєкт садочку. Виконком має прийняти необхідні рішення до кінця січня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: