Під Львовом відкрили новозбудовану амбулаторію

Суховоля
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 29 грудня, у селі Суховоля, що на Городоччині відбулось офіційне відкриття амбулаторії групової практики. Амбулаторія обслуговуватиме 3,7 тисяч місцевих мешканців.

Про це повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

Загальна площа приміщення становить майде 345 м2. У медичному закладі працює два сімейні лікарі, лаборант, чотири медсестри. Окрім того, планують залучити невропатолога та гінеколога, які надаватимуть консультації раз на тиждень.

Загальна вартість амбулаторії становить 9 млн 564 тис гривень. Це - кошти субвенції з державного бюджету у сумі 8 млн 576 тис гривень, а також у співфінансуванні з місцевого бюджету - 988 тис гривень. 

«На Львівщині створили 73 об'єднані територіальні громади. Після формування нового адміністративно-територіального поділу, сьогодні громади активно вступають у свої юридичні права. Головним завданням для них є працювати для людей, їхнього добробуту. Одною із сладових є якісна і доступна медицина. Цьогоріч ми збудували на ториторії всієї області понад 26 амбулаторій», - зазначив заступник голови ЛОДА Юрій Холод.

Зазначимо, що для кожної з медичних амбулаторій, які будують у межах програми «Доступна медицина», передбачили службовий автомобіль Renault Duster.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: