Степанов заявив, що Україна готова до проведення вакцинації проти COVID-19

Степанов
Максим Степанов

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, що Україна готова до проведення вакцинації проти COVID-19, - про це міністр повідомив на брифінгу 30 грудня. 

«Я можу сказати, що Україна готова до проведення вакцинації по всіх етапах, незалежно від виду вакцини, яку ми отримаємо», – додав Степанов. 

Також, міністр зазначив, що найближчим часом планується підписання договорів на постачання вакцини з компаніями-виробниками.

«Думаю, що незабаром ми вже повідомимо про підписання безпосередньо договорів з компаніями виробниками, з якими ми ведемо перемовини понад 4 місяці. Основна річ, на якій ми наполягаємо – це терміни постачання, для нас дуже важливо якомога швидше отримати ці вакцини», – пояснив очільник МОЗ. 

Степанов також зазначив, що вакцинація  буде проводитися безпосередньо в регіонах, але важливо, щоб вона проходила швидко та оперативно.  За його словами, вакцинальна кампанія проти  COVID-19 не повинна втручатися та зупиняти інші  програми імунізації населення. 

«Залучені фахівці та пункти щеплень повинні бути створені та залучені додатково саме для потреб COVID-19», – додав міністр. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: