У Львові відремонтували одну з ділянок вулиці Шевченка за понад 58 мільйонів

IMG_3502-630x420
Фото з архіву редакції.

У Львові капітально зремонтували ділянку дороги від вулиці Хорватської до вулиці Ярослава Мудрого. Це другий етап реконструкції вулиці Шевченка. Відсьогодні вулиця повністю відкрита для проїзду транспорту.

Як повідомляють у пресслужбі мерії, на це витратили 58,8 мільйонів гривень.

На цій ділянці залишається нанести розмітку і встановити контактну мережу. Цим обіцяють зайнятися у новому, 2021-му році.

Там зазначають, що ремонт вулиці Шевченка триває у три етапи. Цього літа вже завершили першу частину. Йдеться про облаштування квазікільця. Наступний, третій етап, реконструкція діялянки від вулиці Ярослава Мудрого до вулиці Залізничної.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», проєктно-кошторисна документація на реконструкцію вул. Шевченка, на ділянці від вул. Хорватської до вул. Я. Мудрого, була розроблена 2020 року проєктною організацією ТзОВ «Трамдорпроект». Довжина вулиці в межах реконструкції - 368 м.

Проєктом передбачено повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів, зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт. Реконструкція всіх інженерних мереж згідно наданих технічних умов. Влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій по середині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та на окремих ділянках велосипедних доріжок, влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків.

Влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення. Влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

Нагадаємо, капітальний ремонт вулиці Шевченка у Львові розпочався 30 січня 2020 року.

За словами Ореста Олеськіва, начальника управління транспорту ЛМР, з 30 грудня буде відновлено рух автобусного маршруту № 17 по вул. Шевченка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: